Real Cider Recensies Beste van 2022

Nou als dat 2022 is hebben we het gehad, steek er een vork in en het is klaar. Ik ben tot een paar simpele conclusies gekomen. Cider is heerlijk en ik hou van heerlijke cider. Maar wat waren mijn favorieten van 2022? Dit zijn de Real Cider Reviews Best van 2022Dit jaar heb ik een aantal geweldige Britse ciders gehad, een paar Amerikaanse ciders en ook NZ-ciders. Om nog maar te zwijgen van enkele zeer indrukwekkende ciders van een aantal opkomende amateur cidermakers die furore zouden maken als ze commercieel waren. Maar deze lijst is alleen voor in de handel verkrijgbare producten.

5e plaats: het is een gelijkspel Kingston Black 2022 Door Willie Smiths en Spreyton Kingston Black

Hoe kan ik dit paar Tasmaanse ciders van één variëteit, gemaakt door enkele van Tassie’s toonaangevende cidermakers, splitsen? Spreytons neemt het mee naar een informele plek, geserveerd in een tinnie, terwijl Wille Smith een wat chiquere jurk heeft in zijn fles van 750 ml met kurk en kooi. Beide nemen verschillende wegen naar drinkbaarheid. Ze laten allebei zien hoe goed Kingos kan zijn als hij goed wordt behandeld. Dus ik kan deze heerlijke ciders gewoon niet splitsen. Gezamenlijke 5e plaats.

Spreyton Kingston zwarte cider

Willie Smith Kingston Black 2022

4e plaats Peckham’s decadentie

Peckhams uit Nieuw-Zeeland plaatste kunstwerken aan de buitenkant van het blik en, nog belangrijker, ook aan de binnenkant. Ja, ik weet dat hier ook Kingston Blacks in zitten, maar in combinatie met de dabinetts heeft Peckhams een rijke en zijdezachte cider gemaakt vol steenfruit, toffee en sorbet. Onze Kiwi-vrienden hebben het geluk deze in hun plaatselijke flessenwinkel te hebben.

De decadentie van Peckham

3e plaats Darkes Brewing Dry Cider

Soms moet je het gewoon simpel houden en is een knapperige, droge cider de enige manier om een ​​grote dag af te sluiten. Darkes Brewing uit net ten zuiden van Sydney heeft je gedekt met hun Dry Cider.

Darkes brouwt droge cider

2e plaats Worleys Rocky Road Craft Cider

Dit is echt een leuke cider, het is een beetje een favoriet van Britse zomermuziekfestivals. De lokale appels en wilde gist maken Somerset door en door. Het zet je in de feestmodus als een geweldige sundowner omdat het zo gemakkelijk te drinken is. Achtervolg die das over de Rocky Road.

Worley’s Rocky Road-cider

Real Cider Recensies Beste van 2022

1e plaats Brady’s Lookout Legana Wild Reserve

Brady’s Lookout Legana Wild Reserve is wat je drinkt als je niet kunt beslissen of je een champagne of een cocktail wilt. Ik heb er voor kerst een paar flesjes van besteld en uitgebreid getest. Misschien nog een kans geven voor oudejaarsavond.

Brady’s Legana Wildreservaat

Wat vond je van Real Cider Reviews Best of 2022 lijst? wat stond er op je lijstje?

Wat gaat 2023 brengen? Welnu, in mijn deel van de wereld hangen de appels nu aan de bomen en kijken de cidermakers hoe ze nadenken over hoe ze er het meeste uit kunnen halen, dus het is gewoon een kwestie van wachten.

Bedankt aan al mijn lezers voor jullie steun en alle cidermakers die er zijn voor het beantwoorden van mijn vragen.

Fijne jaarwisseling en tot ziens in 2023.

Appelazijn
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart